Opskriften kommer her:
Mørdej:
150 g. mel
100 g. smør
50 g. sukker
½ æg
Fyld:
100 g. smør
100 g. sukker
100 g. reven marcipan
½ æg
Pynt:
100 g. smeltet chokolade
Creme:
2½ dl. mælk
½ pose kagecreme (kan også laves fra bunden, men hvis man har lidt småtravlt ;) )
2½ dl. piskefløde
500 g. friske pæne jordbær
Ælt mørdejen sammen og sæt den i køleskabet i en time. Fyld: Rør smør og sukker tilsæt marcipan og et ½ sammenpisket æg.Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform læg fyldet på og bag den ved 200 grader C ca. 20 minutter. Pynt: Afkøl kagen og pensel den med smeltet chokolade. Creme: Rør mælk og kagecreme. Stil det koldt til det er blevet tykt. Vend flødeskum i cremen og fordel det på tærten. Pynt med jordbær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar